Να, λοιπόν, που η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εξομάλυνση που ευαγγελίζονταν, εύχονταν και επεδίωκαν όλον αυτόν τον καιρό οι δήθεν εξυγιαντές, έκανε την εμφάνισή της στον Βόλο.
Ο ρωσόφωνος Ιζνογκούντ του ποδοσφαίρου μας, ο επίδοξος Χαλίφης, "έσφαξε" ακόμη και τον έτερο Πόντιο στον μεγάλο τελικο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επειδή φαίνεται ότι του αρέσει να μιλάει χωρίς πρώτα να βάζει τη γλώσσα του στο μυαλό, επί της ουσίας το παραδέχθηκε, κιόλας, δηλώνοντας μετά το τέλος του αιματοβαμένου (από κάθε άποψη) τελικού, τα εξής απίστευτα: «Είπα σήμερα του Μελισσανίδη. "Δημήτρη ξέρω ότι σήμερα θα χαρείς περισσότερο με τη δική μου χαρά, παρά με τη δική σου"».
Λίγη ώρα νωρίτερα, ο έτερος Καππαδόκης της... εξυγίανσης, αφού δήλωσε... λιγότερο στενοχωρημένος επειδή το κυπελάκι πήγε στον ΠΑΟΚ, έδειξε να έχει καταλάβει πολύ καλά τι συνέβη: «Για εμένα δεν ήταν ανθρώπινο λάθος, ο επόπτης ήταν στημένος. Τι να την κάνεις την συγγνώμη; Συγγνώμες στο Άγιον Όρος». Και φεύγοντας από το γήπεδο συνέχισε στον ίδιο τόνο: «Τι δήλωση να κάνω; Με ένα γκολ τρία μέτρα οφσάιντ, πάρθηκε ένα Κύπελλο. Εντάξει, δεν με πειράζει, να το πάρει ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο, αλλά τρία μέτρα οφσάιντ το είδατε όλοι. Με αυτή την αλητεία, με αυτόν τον επόπτη τον παλιοαλήτη».
Μετά την «περιποίηση» στον Αλαφούζο, ο Σαββίδης πέρασε ένα... χέρι και τον «καλό μου φίλο» Μελισσανίδη. Επιβεβαιώνοντας ότι το 50-50 που τόσο πολύ και συχνά αναφέρει, είναι το «50 δικά μας, 50 εναντίον σας». Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Ιβάν έκανε επίδειξη δύναμης στον συμΠόντιό του είναι μία μεγάλη ήττα για τον διοικητική της ΑΕΚ. Για πολλούς λόγους. Και κυρίως επειδή έδειξε στο «σύστημα» που προσπαθούν να φτιάξουν με τις πλάτες τις κυβέρνησης, ότι ο Σαββίδης είναι το «αφεντικό» και όχι ο ίδιος.
gavros.gr