Σελίδες

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ολυμπιακός: Νίκησε το φιλότιμο, ο εγωισμός και τα ελληνόπουλα που τίμησαν τη φανέλα

Δεν θα σταθώ στο γκολ οφσάιντ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ούτε στις εμμονές του ΜΠΕΝΤΟ σε ότι αφορά τους παροπλισμένους παίκτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Θα σταθώ στο ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αντέδρασε ως όφειλε στο δεύτερο ημίχρονο. ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με γκολ από τα αποδυτήρια εναντίον του και όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο λειτούργησε το φιλότιμο και ο εγωισμός που θα έπρεπε, το φιλότιμο και ο εγωισμός που πρέπει να έχουν όλοι αυτοί που φοράνε την φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Γράφει ο «Καραϊσκάκης»

Με ενδεκάδα που από τους έντεκα οι έξι είναι κάτω των 24 ετών και οι τέσσερις από αυτούς από την ακαδημία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟY, που πάει να πει ότι ξέρουν τι είναι να χάνεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν προκρίθηκε επειδή ήταν τόσο καλύτερος σαν ομάδα από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ, προκρίθηκε γιατί έστω και αργά κάποιοι από τους παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα κατάλαβαν το μέγεθος της φανέλας που φοράνε.

Οι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι γιατί αυτοί οι παίκτες είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και από την ακαδημία, για την οποία τόσος λόγος γίνεται κάθε χρόνο εδώ και πολλά πάρα πολλά χρόνια.

Κέρδισε λοιπόν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ λόγω φανέλας και ποδοσφαιρικού εγωισμού όχι λόγω δουλειάς στην προπόνηση ή λόγω κάποιων ποιοτικών ποδοσφαιριστών του. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.