Σελίδες

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται διορθωτικές κινήσεις... χθες

Τρίτη σερί ήττα, τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ, τρίτο σερί παιχνίδι που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στεναχωρεί τους φίλους και οπαδούς του με την ανυπαρξία του.

Ασύνδετος, λίγος, χωρίς πλάνο όταν ζορίστηκε, με παίκτες που στην πλειοψηφία τους ανήκουν ποιοτικά σε προηγούμενες δεκαετίες.

Τα βασικά του ποδοσφαίρου που μαθαίνουν τα παιδάκια στα πρώτα ποδοσφαιρικά τους βήματα στις αλάνες ή στις ακαδημίες δεν γνωρίζουν οι βασικοί και ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Γράφει ο «Καραϊσκάκης»

Κάποιος θα έπρεπε να τους έχει ενημερώσει ότι το να παίρνεις το πρωτάθλημα με δεκαπέντε βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο αλλά με ήττες τέτοιου είδους, με τα χέρια κατεβασμένα από τους ΠΑΟ - ΑΕΚ - ΠΑΟΚ δεν χωράνε στο DNA της ομάδας.

Ελπίζω σε καλύτερες εμφανίσεις από την πλευρά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και συνεχίζω να πιστεύω ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρειάζεται διορθωτικές κινήσεις από τον πρόεδρό του.

Σύντομα, όχι αύριο, ΧΘΕΣ. Οι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν ονειρεύονται ΜΙΑ νίκη μέσα στην χρονιά για να την θεωρούν επιτυχημένη.

Οι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ περιμένουν καλές ποδοσφαιρικές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη νίκες και τίτλους. Αυτό ονειρεύονται οι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ