Σελίδες

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Πέντε βήματα για την τέλεια Κυριακή

Η Κυριακή, ποτέ δεν ήταν μια τυχαία ημέρα. Πάντα κάτι σήμαινε για τους περισσότερους. Κυρίως πρέπει να την απολαμβάνουμε. Σας προτείνουμε πέντε βήματα για όμορφη Κυριακή.

1.Μόλις ξυπνήσατε, απολαύστε τον καφέ σας μόνος, μόνη, με τον καλό σας, με την καλή σας, με τον σκύλο με τη γάτα σας, με την μαμά σας, με το παιδί σας, με όποιον θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

Απολαύστε  την πρωινή λιακάδα. Ίσως έχουμε την τύχη να είμαστε οι μοναδικοί κάτοικοι χώρας που έχουμε τη χαρά να νιώθουμε το άγγιγμα του ήλιου τόσο συχνά.

2. Φορέστε την καλύτερη σας διάθεση, σκεφτείτε κάτι που θα σας κάνει να χαμογελάσετε όπως για παράδειγμα αν ανήκετε στην δεκαετία 40-50 την εποχή της ντίσκο (θυμηθείτε μαλλιά και ντύσιμο, είναι για πολλά γέλια).

3.Καλεστε με το τηλέφωνο τους κολλητούς σας , τους κουμπάρους σας, τους συναδέλφους σας. Εμείς βέβαια προτείνουμε τους φίλους διότι αυτούς τους έχετε επιλέξει για φαγητό στο σπίτι σας ή για να πάτε μια ωραία βόλτα για περπάτημα.

4.Απολαυστε το μεσημεριανό φαγητό στο κυριακάτικο τραπέζι όσο περισσότερο μπορείτε, σαν να είστε παίκτης του survivor και κερδίσατε ένα γεύμα μετά από δύο εβδομάδες που τρώγατε μόνο καρύδες.

5. Γελάστε - γελάστε - γελάστε όσο δεν έχετε γελάσει ποτέ. Η ζωή είναι πολύ μικρή  για να είμαστε συνέχεια λυπημένοι ή προβληματισμένοι. Οι λύπες και τα προβλήματα ας επιστέψουν από  Δευτέρα.
Όταν τελειώσει η μέρα θα έχετε την αίσθηση  ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την εβδομάδα που άρχισε.

Καλή Κυριακή σ όλους και μην ξεχνάτε ότι ο Θεός μας έδωσε την Κυριακή για ξεκούραση αλλά και για προετοιμασία για την υπόλοιπη εβδομάδα, οπότε θα πρέπει να το κάνετε σωστά.