Σελίδες

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Αλλαγή προπονητή ή αλλαγή νοοτροπίας;

Όταν κάτι δεν πάει καλά πρέπει κάτι να αλλάξουμε. Επειδή λοιπόν δεν μπορούμε να αλλάξουμε εικοσιπέντε - τριάντα ποδοσφαιριστές διώχνουμε τον προπονητή και έχουμε την αλλαγή του κλίματος τις περισσότερες φορές προς το καλύτερο.

Τον ΜΠΕΝΤΟ όμως γιατί τον διώξαμε; Τον διώξαμε γιατί η ομάδα παρουσίαζε αυτό το άσχημο πρόσωπο ή γιατί ο ΜΠΕΝΤΟ προσέβαλε τη διοίκηση και τον πρόεδρο;

Η διοίκηση τον κάλυψε και τον στήριξε όλο αυτό το διάστημα που εμείς φωνάζουμε και λέμε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν παίζει καλά.

Γράφει ο «Καραϊσκάκης»

Η διοίκηση όμως τον έδιωξε όταν ο ΜΠΕΝΤΟ βγήκε και είπε ότι η ομάδα αποδυναμώθηκε την μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου.

Μα τον Δεκέμβριο μας έλεγες Κύριε ΜΠΕΝΤΟ ότι η ομάδα δεν χρειάζεται καμία ενίσχυση. Ότι τον ΚΑΡΙΜ δεν τον ήθελες ότι Σέντερ Μπακ δεν χρειάζεται η ομάδα ότι σε όλες τις γραμμές είναι υπέρ - πλήρης.

Ή θα έπρεπε λοιπόν να βγεις και να μας πεις την αλήθεια και να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις ή να το βουλώσεις και να συνεχίσεις την δουλειά σου αφού η διοίκηση σε στήριζε και σε πλήρωνε και εσένα και τους συνεργάτες σου.

Αυτή ήταν η σωστή επαγγελματική και αντρίκια συμπεριφορά. Στην σημερινή εποχή στον σημερινό αθλητισμό δεν λες όχι σε deal όπως αυτό της πώλησης ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ή της πώλησης ΙΝΤΕΓΕ .Σοφά έπραξε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή η διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Το λάθος της διοίκησης πάει χρονικά πίσω αρκετούς μήνες.
Τον ΙΟΥΝΙΟ -ΙΟΥΛΙΟ όταν η ομάδα έπρεπε να έχει πάρει έναν πραγματικό προπονητή μετά την φυγή του ΣΙΛΒΑ.


Ας ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες ποντάροντας και στηρίζοντας τον ΒΟΥΖΑ και ας ελπίσουμε σε καλύτερη διαχείριση των παικτών που ανήκουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.