Σελίδες

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Στήνουν παπαγαλάκια υπέρ της λιτότητας ενόψει ευρωεκλογών



Παπαγαλάκια σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, ενόψει ευρωεκλογών, στήνουν αυτό το διάστημα ευρωπαίοι αξιωματούχοι, με εντολή ευρωπαίων ηγετών.

Μπορεί o προϋπολογισμός για το διάστημα 2014-2020 είναι μειωμένος, ωστόσο βρέθηκε κονδύλι για την εξεύρεση ανθρώπων χωρίς αναγνωσιμότητα που θα παρακολουθούν το διαδίκτυο και θα περνούν συγκεκριμένα μηνύματα.



Από τη μια θα προσπαθούν να αποδυναμώνουν τα επιχειρήματα ενάντια στη λιτότητα και από την άλλη θα φτιάχνουν το προφίλ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κυρίως, θα γράφουν για περισσότερη Ευρώπη και για την ανάγκη συνέχισης της λιτότητας ως μόνο δρόμο για ανάπτυξη στο μέλλον.

Τα μνημόνια, οι αντιδράσεις των λαών και οι εκλογές στην Ιταλία που έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα κατά της λιτότητας, έφερε ευρωπαίους ηγέτες που υλοποιούν πολιτικές συμφερόντων, σε δύσκολη θέση.

Έτσι, κρίθηκε αναγκαίο να βρεθούν εθνικά και ευρωπαϊκά παπαγαλάκια που θα ασχολούνται με διαδικτυακά φόρουμ και θα υποβαθμίζουν τα αιτήματα των λαών, ενώ θα φτάνουν ακόμη και στην παρερμηνεία τους, προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους.