Σελίδες

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ !!!!

ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ! Η ομαδάρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου νίκησε την Αναντολού Εφές με 87-78 και πανηγύρισε μαζί με τους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ που βρέθηκαν στο ΣΕΦ την πρόκριση στo Final 4 της Ευρωλίγκας! Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και οδήγησε την ομάδα σε μια τεράστια πρόκριση! 


Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν πάθος και ψυχή στο παρκέ και έκαναν για μια ακόμα φορά περήφανους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ! Οι πρωταθλητές Ελλάδας απέδειξαν ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και σφράγισαν το εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη, όπου στον ημιτελικό της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ολοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και… μάτωσαν μέσα στο παρκέ για το μεγαλείο του Θρύλου! Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος είχε 22 πόντους με 4/6 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 8/11 βολές, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο. Από κοντά ακολούθησε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος είχε 14 πόντους, αλλά και ο Ερικ Γκριν με 10 πόντους.  Συγκλονιστικός ήταν ο Παπαπέτρου, ο οποίος πέτυχε πολύ κρίσιμους πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ για μια ακόμα φορά ο Παπανικολάου έδωσε και τη ψυχή του για τον Ολυμπιακό!
gavros.gr