Σελίδες

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Στο φως αποκαλυπτικοί διάλογοι από το βαλιτσάκι της ΕΥΠ



Ιδιαίτερα αποκαλυπτικές είναι οι συνομιλίες μεταξύ μελών της Χ.Α. που έχει καταγράψει το βαλιτσάκι της ΕΥΠ κι έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στις 24 Σεπτεμβρίου δύο μέλη του κόμματος (το ένα έχει συλληφθεί) παραδέχονται ότι γίνονταν επιθέσεις και στρατιωτική εκπαίδευση, ενώ σε άλλο σημείο της συνομιλίας τους εκφράζουν την ανησυχία τους για τους μάρτυρες που καταθέτουν στον αντεισαγγελέα.


(Ο Κ.Κ. ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ)
Κ.Κ: Έλα Νικολή.
Β: Έλα ρε, καλησπέρα.
Κ.Κ: Βλέπω ειδήσεις, και έχω τρελαθεί. Έχουνε γαμηθεί τα κανάλια να λένε.
Β: Όλα.
Κ.Κ: Γαμ…   να λένε γαμώτο.
Β: Ρε Κώστα, να σου πω κάτι. Αυτοί είναι πανέξυπνοι, είχαν αφήσει τη Χρυσή Αυγή, ανεξέλεγκτη. Δεν τους έπιασε ένας απ΄ το αυτί, όλη τη Χρυσή Αυγή να τους πει. Ρε μαλάκες, αυτοί μαζεύουνε στοιχεία, κάποια στιγμή άμα γίνει μια στραβή, θα σας κάψουνε.
Κ.Κ: Το ξέρω
Β: Και να που έγινε. Μαζεύανε στοιχεία, μαζεύανε. Έχουνε στείλει ρε μαλάκα διακόσιες, διακόσιους φακέλους με καταγγελίες.
Κ.Κ: Πωωω
Β: Οι οποίες δεν είναι ψεύτικες. Δηλαδή, τουλάχιστον οι περισσότερες δεν είναι ψεύτικες. Είναι αληθινές. Δηλαδή, το θέμα, το κακό είναι ότι έχουνε στοιχεία.
Κ.Κ: Νίκο το μόνο αληθές που είναι, ότι εντάξει, γίνονταν στρατιωτική εκπαίδευση σε στρατόπεδα. Αυτό ναι, αλλά.
Β: Τι λες ρε μαλάκα; Αυτό δεν είναι καταγγελία.
Κ.Κ: Δεν είναι κάτι κακό αυτό.
Β: Ρε δεν είναι καταγγελία αυτό. Καταγγελία είναι ότι βαράγανε Πακιστανούς, ότι είχανε ξύλο, είχανε βαρέσει πολίτες που δεν είντουσαν μαζί τους. Εεε, ότι τάγματα εφόδου κάνανε ντου μέσα σε σπίτια. Εεεε, ότι σφάξανε τους αλλοδαπούς στο Πέραμα, ότι βαρέσανε αυτούς εδώ πέρα στο Πέραμα τους Κουμουνιστές.
Κ.Κ: Μάλιστα.
Β: Όλα αυτά, είναι κατηγορίες. Όλα αυτά είναι παράνομα. Και υπάρχουν καταγγελίες. Και όχι τίποτα άλλο, έχουνε αναγνωριστεί και άτομα. Και αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας μάρτυρας και καταθέτει για όλα αυτά.

Β: Αυτοί οι μάρτυρες που έχουνε πάει μέσα στον εισαγγελέα, έχουνε πάει σωρηδόν, με κλωτσιές πήγανε. Σάματις θέλανε να πάνε; Ποιος μαλάκας θα πήγαινε να γίνει μάρτυρας;
Κ.Κ: Ένας που βγαίνει με ένα μπλε πουκάμισο, τον, τον έχεις δει; Στην Τατιάνα. Το απόγευμα. Ένας με ξυρισμένο κεφάλι που είναι γύρω στα 44 χρονών, 43, 44 πόσο είναι.
Β: Μμμ, τι έκανε αυτός;
Κ.Κ: Λοιπόν, ναι εντάξει. Έπεσε σήμα αναγνωρίστηκε. Ένα καθικάκι και μισό ήτανε. Πήγαινε μέσα στα νεκροταφεία και ζήταγε δουλειά, δανεικά λεφτά και…
Β: Για περίμενε. Δεν έχει σημασία. Και τι έγινε που αναγνωρίστηκε; Θα κάψει τη Χρυσή Αυγή; Άμα την κάψει τη Χρυσή Αυγή αυτός. Μετά τι να το κάνω εγώ;

Β: Της π…….    γίνεται. Ότι έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή το κυνηγάνε. Και είπε ο εισαγγελέας με συνεργασία με την ΕΥΠ. Ότι θα ανοίξουνε όλα τα τηλέφωνα και, και πριν, πριν τον εεε, πριν τον φόνο.
Κ.Κ: Μάλιστα.
Β: Αυτό σημαίνει ότι θα βρουν όλες τις, εεε, ε ομάδα, ομάδες δράσης που έχουνε γίνει.
Κ.Κ: Μάλιστα, τι να κάνουμε γαμώτι.
Β: Καταστροφή.

Πηγή: Ναυτεμπορική